Pages

Sunday, May 9, 2010

ditag!

oih..manyak la pulaks orng mengetag saya...mula dari ayuni shukor,eka n lastly saya baca ellya amirah-sahabat gangster time tadika dlu turut mengetag saya...apa nk tag aaa?semuanya sama!
okey...sbb saya sayang...saya buat lah tag anda itu ok....

1.Adakah anda rasa anda hot?
hot?hoho..tanya azizi...knapa kna tanya azizi?hanya dy yang tau!hahaha
siapa azizi?tok sah dok tny byk2..diam sudah!haha

2.Upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang!

3.Cerita pasal gambar
ni gambar time g hiking last week kt gunung datok,rembau...sikit lagi nk sampai puncak! penat tayah cakap la...cm nk tercabut kaki weyh...haha cm nk mintak kaki spare time tuh..haha!

4.Bila kali terakhir makan pizza?
haha...erm last week.roomate punya mak belikan.apa lg..makan free...
tibai la hbes2an!hahaha

5.Lagu terakhir anda dengar?
lagu raya.siti nurhaliza-nazam lebaran...*kejadah la dgr lagu raya time nie???*
saya pon rasa lawak..tp nk wat cmna...lagu tu dlm random playlist..haha!

6.Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
bila nk gosok baju g kelas?
erm lapar?tgh rebus sosej..nyum3~!!
bengang ngn segerombolan boys yg ikutkan hati saya nk panggil kera sebab bising giler main volleyball depan blok balqis neh!*weh kau nak maen,mainlah..tayah laa bising2 BROk~!*
berkira2 nak hbeskan latihan fizik,chem n math...pheww~

7.Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
nama ala2 manja ker??
hmm...jenuh pikir.
LK kot.shorform kpd lisa kamal.hijazie pny keja!sukahati panggil nama saya LK!
KNK..okey...<---ini tipu.
lisa marie.ini pak hassan yang panggil.motif?taktau.
gelaran yg paling smart stkt neh..cikgu bm sy...mr yusmizal itme kt mktab dlu bg!
KHAIRUN NURLASER. grrrr~


8.Tag lagi enam orang
ELLYA AMIRAH *kau wajib buat doh*
EKA ASKAN *eheh..sebab kamu tag saya*
AYUNI SHUKOR
INTAN SOFIA
SALWA ABU BAKAR
NAQIB MOHAMMAD *blogger-mate*

9.Siapakah orang no 1 kepada anda
ouh..budak kicik itukah?itu kawan samseng gangster time tadika.sampailah sekarang.sudah 14thn saya kenal dy okay!dy gilak2 comel and perangai senget2 mcm saya jugak.sebab tu kami sepankreas *instead of guna perkataan sehati sejiwa*hahaha

10.Katakan sesuatu mengenai orang ke 2
dy kawan sarawak saya yg pertama.hee..sengal-mate saya.heeee

11.No 5 ada hubungan dengan siapa?
hoho....semestinya dengan saya.cinta platonik.heee

12.Bagaimana pula dengan no 4?
dia ini...sudah semakin sihat. *apa kaitan*
hahaha...ini sahabat dunia akhirat.saya sayang,rindu banget sama dia ini!
mahu jumpa kamu lah cik tembam!

13.Pesanan buat orang no 6
selalu lah baca n comment blog kamek yea?haha

14.Kata-kata cinta untuk orang no 2
eka.aku sayang kau.sungguh.heee

15.Adakah no 5 dan no 6 mempunyai persamaan?
budak mrsm.warganegara malaysia.hahahahahah!

16.Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda
dia comel.dy gilak2.dia sengal.dia sewel.dia manja.dia ganas.
tapi saya sayang dia.

17.Persamaan antara kambing dan lembu
binatang aqiqah.hee~

18.Perasaan anda wat tag ini
nak selesaikan soalan lah!apa lagi?

19.Adakah anda tahu si Rizman itu sengal.
sape kau?

20.Gay or les?
straight.gedik la nk berles2..gejala xsihat betul


ngee~

2 comments:

  1. hahaaa... reti cakap sarawak skrg?

    ReplyDelete
  2. haha...kitak la ajar kmk...buleh kan?:)

    ReplyDelete

 
Images by Freepik