Pages

Wednesday, July 6, 2011

optimis.

i'll still be going for the Graduation Day kalau tak ada apa-apa halangan.
saya optimistik.
bukan nak kata saya tak tahu malu ke apa.
cuma saya belajar jadi matang untuk tidak lari dari menghadapi realiti.
dan buktikan saya juga kuat.
selagi mana Allah masih bersama saya.

:)

OKAY LA. NI RESULT. TENGOK SENDIRI OKAY. tak larat nak jawab :)


xla cantik mana. tapi saya bersyukur. :)

13 comments:

  1. yes lisa. u r strong. insyaAllah, HE will always be wif u

    ReplyDelete
  2. lain mcm je bunyi nye lisa..i hope it's not the thing that what i'm thinking rite now..

    ReplyDelete
  3. sara! nanti g hari grad saya nak peluk awak! selamat ke olomouc ya! :)

    izzad, saya rasa apa yg awak fikirkan tu betul.

    ReplyDelete
  4. insyaAllah meet u there soon

    ReplyDelete
  5. Lisa, jangan putus asa. kita pegi grad sekali ye, insyaAllah

    ReplyDelete
  6. keep strong!!
    remember that Allah merancang yang terbaik untuk hamba-Nya

    ReplyDelete
  7. be positive Lisa.
    InsyaAllah, letak matlamat baru. Start over again.
    don't despair.
    Hidup ini ada jatuh naiknya.

    ReplyDelete
  8. adni ; dah. :)

    sara : insyaAllah!

    insyirahhakimi : jom! hey, you know me right? im okay la. saya kan kuat!

    fahmi : agree. thanks sgt2. :) goodluck nti time dpt result a level. nti sy tanya!

    ReplyDelete
  9. adni ; saya okay lah. jangan risau. :)

    ReplyDelete
  10. Xpe k.lisa, takde rezeki tuh.
    Rezeki kat laen yg lebih2 baik insyaAllah (:

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..kita tak tahu apa yang Dia nak bagi utk kita..

    p/s: point ko lebih 1 drpd ak..so ak tabik spring kat ko lisa..be strong..aja2 fighting!! :D

    ReplyDelete
  12. leya : its ok leya. betul tu. rezeki ada kt mana2. mungkin IB bukan rezeki kak lisa. :)

    hafiz ahmad : bro, jumpa kat nott pasni! jadi junior kos biotech! :)

    ReplyDelete

 
Images by Freepik