Pages

Friday, May 24, 2013

perihal cuti.

kadang-kadang bila terfikir balik. aku macam jarang dapat lepak dengan kawan-kawan lama. erm, mungkin sebab aku ni banyak sangat aktif berprogram, pergi sana sini. bila dah slow down dekat-dekat nak exam ni baru realise, oh lama nya tak jumpa orang itu, lamanya tak jumpa orang ini. rasanya kalau orang nak ajak gathering, orang malas dah nak ajak aku sebab aku mesti tak dapat pergi. dah la cuti tak sama dengan orang kadang-kadang tu. HAHAHA.  

haih, susahnya menjadi aku. 

cuti pun bukan cuti kosong-kosong pergi melepak melepet dan sebagainya. tak biasa lah macam itu.  err pergi bercuti bershopping mungkin, tapi imma type of homey person. baik aku duduk rumah masak dan makan kasi badan gemuk. 

Triple V aku. haih, rindu hangpa weh. since Intan dah balik from US. haruslah kita kena meronggeng secara berjemaah sat. tunggu lah aku wey. aku nak balik dah ni.


adios peeps. besok nak jumpa future MIL. bakal biras terkamceng sedunia nak kahwin besok. so pakcik ajak follow. segan tu satu hal. jumpa other  future SIL and BIL. family pakcik macam besaq juga. dok kamceng dengan kak long dia ja. kekeke. dengan yang lain-lain tak berapa sebab jarang jumpa.

ketaq lutuit wehhhh. 

hari ni kena study sampai lebam dulu nak cover besok and lusa takde. 

MARI MENGHADAP ENCIK MUSCULOSKELETAL. HAIYAKKKKKK!

  

1 comment:

  1. Kalau saya, kalau cuti memang semua cuti.. Hihi..

    ReplyDelete

 
Images by Freepik