Pages

Thursday, June 17, 2010

apa nak jadi ni?

world lit yang tiada kaki itu sudah 4 hari tidak berjalan.
hadoy....nk menggoreng cmne lagi tah.
ah. tidak apa2 lah...

tiba2 rasa seram bila fikir pasal TOK.
eh..tak..
bukan fikir dah..nih dah tahap nk buat cmna nie?
kata seorang senior,takpayah buat lg.
tunggu oran lain buat then suh tcer comment diorng pny essay..
dr situ dpt info penting..then bru takyah susah2 antar draft berulang2 kali.
hermm..bijak jugak mcm tu.



IA math.lagi satu hal.
rasa2 macam tau nk buat cmna.
tp malas nk buat bila tadak geng.
huu~
alahai...

EE..pokok pulak problem ni.
saya perlukan 15 sample.tp saya cuma ada 5sample je.
oihhh orng seremban..umh sape ade tanam pokok roselle aa??
bak nk calaih skett....huu~

oh rajenn....berdampinglah kau kemari.
dekat padaku.
dekat denganku
wahai rajen..

whohohoho..
gilak2.
ok stop.

8 comments:

  1. ya Allah
    apa tu semuaa?

    TOK IA EE?

    ReplyDelete
  2. -lisa aku rasa tok essay tu baik kau buat sndr dulu.
    -biar cg komen yg kau punya baru la kau tahu mistake ape yg kau buat.
    -then sng la kau tahu apa yg nak ditukar, nak diperbetul since kau tahu mistake ko.
    - kalo nk tgk isi org laen, ala bukan betul sgt pon diorg tu.(aku tak cakap aku betul.huuuu)
    -dan kadang2, idea sndr lebih sng nak ditulis, mgkin lebih elok.
    - takyah hntr draft byk2 kali? bagi aku draft yg dihantar byk2 kali lah lebih menarik kerana telah diperbetulkan byk kali, jadi lebih bagus.
    - these are my thoughts, ppl can always disagree.=)
    -buat lah essay tu elok2. sebab tok mmg sucks. hahaha

    ReplyDelete
  3. naqib n najib>> haha...this is my IB life.

    ikin>> aku try nk buat.tp aku pny outline hari tu time anta kt tcer pon xbetul.nk discuss ngn tcer balik aritue dh xsempat.nk tulis ape pon aku taktau...byg ah nk merepek 1500 words...mak ai...

    ReplyDelete
  4. ha tulah tok ni mmg mengarot gler kan. nasib baik knowledge. menyampah pulak. haha. Kitorang kan dah kena submit first draft tu awl kan before exam. Aku mmg bultshitting giler ah. Sume crap jer. btw goodluck doing. =)

    ReplyDelete
  5. haha....ikin...sabo jelah..kalau lah TOK nie manusia....lama dah aku tampar laju2...huhu

    ReplyDelete
  6. hui2...m just working out with WLIT..haha..
    math tok ee masih sengal.....!!!!

    ReplyDelete
  7. haha....oyeahh sengal lahh sangat!

    ReplyDelete

 
Images by Freepik