Pages

Tuesday, August 2, 2011

its about july.

1. belasungkawa. surgery of removing my 6 teeth!

 bedsheet tempat saya baring, darah meleleh keluar dari mulut. serius tak sedar. masih dibawah pengaruh bius ketika itu.

 3 botol saline drip masuk selama berada di Hospital Sultan Abdul Halim, Sg. Petani.

 my teeth yang dah selamat dicabut!


yang tajam-tajam tu akar gigi kot? pheww...panjang gila. saya pun terkejut masa mula-mula tengok.


2. result is out!

alhamdulillah. this is the best. flying isn't the best for me setakat ni. bukan rezeki saya nak jadi dentist, mungkin Allah dah takdirkan saya jadi benda lain in the future. :)


3. outing with the datins! 
(sequence : mengkuang dam - maktab - penang - kenduri rumah anis kat kodiang!)

 intan, shak, atin and me.
mengkuang dam. bukan demmm~ :P
intan kata saya nak buat wedding photoshoot kat sini. :P
 i love this pict. :)
letak atas tunggul kayu. credit to intan!

kat maktab! first batch balik melawat maktab!

ms lia. cikgu modern math. sempoi! 

keunggulan peribadi, kecemerlangan prestasi. :)
*tagline ni ingat lagi oh!*

benevolent selepas 4 tahun.
tempat timba ilmu banyak-banyak kat sini, tempat prep, tempat makan, tempat main.
semualah!

 promote blackberry jap. cheh!

 penang! QB!

 kat rumah aini. jenuh nak pepak keropok, gigi tak okay sgt lagi time tu. isk3

 atas feri, muka shak gembira gila.

kat pantai miami.



bila uppm maktab bertemu... :P



kat kodiang. rumah anis. :) 
anis dah makin cantik oi sekarang.

rumah anis depan bendang. subhanallah. cantik sangat.


makang-makang. :)

with aqif. anak sepupu anis. weh, baby ni berat. first time, rasa motherly instinct tu ada. 
nak ada baby cepat-cepat!


nak balik dah!

 kubur depan rumah orang. hoo. 1st time jumpa.
 tempat intan dok berangan nak jadi pilot suatu ketika dahulu.


singgah beli ayaq kelapa. jenuh pusing satu aloq staq!


4. graduation! 


with miss nur atifah. going to grad with her family. thanks cik tipah oi! :D
1st time ambil gambar depan kolej ni. hopefully this is not the last. saya akan datang lagi...



with my adekkk! :D


adik tiri saya! nanti fly jangan lupa kakak tiri okay! :D


my classmates with ms amimah, my chem teacher.
my first article published in iluvislam.com is inspired by her words.


team pergigian! maaf tak dapat join kalian dah lepas ni. apapun, moga sama-sama berjaya hingga ke akhirat kelak! insyaALLAH!


roommate yang tak berapa nak sayang keh3!
 dr. nur atiqah shahar (MBBS) and dr halwa che rose (BDS) Manipal.
saya? dr. khairun nurlisa kamal (MBBS) MSU in the making. insyaALLAH.  :)



let picture do the talking. malas sikit nak menulis kebelakangan ini. 
:)

may peace be upon u.
selamat berpuasa!
moga pengisiannya kali ini lebih baik dari ramadhan yang sebelumnya. InsyaALLAH. :)

8 comments:

  1. knapa kne cabut smpai 6 gigi?

    ReplyDelete
  2. @.fahmi. : 3rd molar removal dua batang, lagi 4 tu cabut untuk buat braces. :)

    ReplyDelete
  3. Cantik!

    Jiran jauh yg salu ajak keluar. :D

    ReplyDelete
  4. betapa aku ingin bergelar captain intan suatu ketika dahulu

    ReplyDelete
  5. @intan.sofia.bentan : betapa..betapa...hahah! *lagu sheila on 7*

    ReplyDelete
  6. ok fine...aku takda gambaq ngn hg pon time grad........

    ReplyDelete
  7. @..chempaka.. : ok fine, memang takdak! sapa suruh hang lari..... bila lagi nak jumpa hg ni??

    ReplyDelete

 
Images by Freepik