Pages

Monday, July 26, 2010

deactivating FB

saya telah berjaya mengdelete account fb saya.
oh yeah!
terkejut2!

ah biarlah.
ni je cara nak ajar diri sendiri.
huk3

agak sentap bila seorang senior cakap
EH KAU KAN BUDAK IB? APASAL SELAU ONLINE?
meresap ke tangkap jantung.
saya rasa ada betulnya jugak kata-kata anda itu.
terima kasih.
saya xmarah pun tau.
:)

so..saya tidak akan mengonlinekan diri lg buat sementara waktu.
sebab saya tahu inilah punca saya xboleh score exam!
sebab saya dah addicted.
saya tak mcam orang lain yg pandai kawal masa online.
so thats it.
rasa nk activate balik bila dah kurang sibuk.
tapi nanti lah.
xmati pun xbukak fb.
kan?

untuk kawan2...saya tidak boleh lagi dihubungi melalui fb.
hanya blog, ym, formspring sahaja yang akan berfungsi.
buat teman rapat, ya anda boleh hubungi saya di alat kelui saya.
macam biasa.
okay?

love u all.
bye2

2 comments:

  1. yay!
    facebook memang men-dadah-kan pun.
    selamat berfokus.

    ReplyDelete

 
Images by Freepik