Pages

Wednesday, November 10, 2010

alkisah 12 november...

12november2010.
sama seperti tahun sebelumnya kot.
sibuk dengan revision untuk final.
tak pun sedang dilanda sawan peperiksaan.
tak pun time cuti.
tak pun time tengah puasa.

tapi paling kerap kes final exam n  revision week la.
begitulah alkisahnya setiap tahun.

no cakes.
never had a cake pun before.
pernah kot buat kek sendiri.1st time baking.
masa tu form 2.
hadiah besday buat kek untuk diri sendiri.
haha~
*naseb baik sedap*

kat MRSM, masa form 4
12november 2007 
orang lain sedang sibuk menelan formula2 kimia untuk final sem.
adoyyy~
tapi saya dapat teddy bear dalam kotak yang disirami dengan choclairs!

masa form 5 pulak,
12 november 2008
tengah SPM!
2nd day lak tu..paper feveret! SEJARAH!
tapi that was the best part.
intan bancuh air teh tahap nk bunuh diri punya manis.
mana taknya...
air segelas, uncang teh ampa bubuh macam nk bancuh seteko, gula bubuh setengah cawan.
fail buat ayaq!
hopefully hang kat AMES la ni dh pandai bancuh ayaq!

shak n the rest bawak satu tin biskut bawak datang kelas time tgh study.
alih2 korang gak yang habiskan...
aini n intan bagi kad.
that was the last birthday blast from triple v'lians.
miss u guys damn much!

12november2009...
final 1st sem kat KMS.
dapat a box of choc from KMKN.
pakai poslaju.hahah~

12november2010?
tak tahu lg..tapi assumption seperti yang diatas la.
tapi hari tu confirm insyaallah saya nak balik Kulim!
celebrate dengan family setelah sekian lama tak dapat chance nak buat cmtu.

Cik Lin, bawak kakak p shopping nuh??
boleh lah mak~
boleh lah~
50-50 okayy...hehe



5 comments:

  1. lisa!!!!!! nk ngis. rindu rindu rindu ampa smua :(

    oh,jgn risau,aku da jdi pompuan mlyu sjati dah ni
    da pndai bncoh ayaq,pndai wat kek. hehehehe

    ReplyDelete
  2. wahh jangan nangis...time besday aku sok buat solat hajat n doa aku panjang umur n dipercepatkan jodoh..haha! bgus lah dah pndai buat kek n bancuh ayaq, gamak xcukup lagi ilmu didada.mai menuntut ngn aku..secret recipe buat samosa n spaghetti plak!bru leh jd isteri solehah...perfect package!keh3

    gmbr tu la last triple v snap together.pastu tadak dah gmbr kita complete set. :(

    well,when i said i miss u. i meant it.really meant it.
    intan~
    sobs3....

    ReplyDelete
  3. miss u damn much :(

    oh, a ahh,aku blek nnti,mmg aku nk pi mnuntut ilmu2 msk kt hg. biaq gmok laki aku nnti.hahaha

    ReplyDelete

 
Images by Freepik