Pages

Saturday, December 3, 2011

NAZ. remember?

MISSING NUR ATIFAH ZAINUDDIN DAMN MUCH.
I ADDRESS HER AS TIPAH.

SHE'S A 1ST STUDENT OF IMS-MSU BANGALORE.
FLYING OFF TO INDIA LAST OCTOBER.
A CLASSMATE. A MENTEE-MATE, CURHAT-MATE.


THE MOST THING THAT KEPT MY REMEMBRANCE OF HER.. THE WAY SHE GIVE ADVICES.
*tajam pedih sakarstik semua ada*
BUT ITS THE IMPERFECTION OF HER THAT I MISS.
DEEPLY MISS.
SELAIN DARI TSHE...BAYAK BENDA PAHIT MANIS AKU BUAT GILA DENGAN SI TIPAH NI.

 REMEMBER TIPAH?

 # kantoi dalam kelas Malay A1 dengan Cikgu Azizah yang kau passing notes layang-layang tu. cis. cis. aku speechless aje time tu kau tau.
# kau la yang kenalkan aku dengan that guy. and turned that on your birthday aku menangis kau peluk aku malam tu sebab aku dah lembik time tu.
# 1st time aku merasa laksa Johor, ibu kau yang buatkan.
# orang 1st antara kawan-kawan yang kenal dengan Paksu.
# orang 1st aku ajak g pasar malam Ampangan dengan Ninie.
# lepak bilik kau lepas lights off, habiskan biskut Jacob kau.
# stay up kat bilik kau smpai tertidur-tidur sakit tengkuk buat flip cards math sebab takut Cikgu Azian marah.
# tumpahkan refill ink printer atas katil kau. cadar kau rosak sebab aku. he he he
# ajak kau pergi jog la konon, lepas tu ended up lepak kat Bistro makan nasi lemak. gemuk jugak.

# asal malam je, ajak kau pergi Lahuma lepas balik surau.
# temankan kau jumpa orang tu depan koop. hahaha!

# pergi grad sama-sama. share duit beli gift kat cikgu-cikgu semua masa grad.
# snapkan 1st pict aku kat KTM Kepong Sentral.
# 1st call aku dapat from India dari kau among classmates and kawan-kawan. sumpah aku sangat terharu!

TIPAH, I MISS YOU. :(
THIS POST IS FOR YOU.
ENTAH KENAPA MALAM NI AKU RASA NAK KAU ADA DENGAN AKU.











MOGA KAU DALAM LINDUNGAN DAN JAGAAN ALLAH SELALU. 



1 comment:

  1. org rasa nak menangis baca pos ni. rindu korg jgkkk ='(

    ReplyDelete

 
Images by Freepik