Pages

Thursday, June 4, 2009

ALONE.EMPTY.BORED.

bosan gler laa life mcm nie...kengkawan smue da smbung study...nk kuar plak transport xder...walaupon dah ader lesen tp kalau xde moto nk bwk,xder kete yg nk di drive...agak sengal jugak laa kn??so ended up,terperap jelah kt umah..dah tu,duduk umah..kne bebel hari2...aduhai...tencennyer..dah la sorng2 jer da only gurl left dlm geng2 yg selalu kuar hang out sekali...so xbez aa plak kan kalau nk join diorang kuar...

alone sebab ape??dah laa kengkawan suma da smbung study...my geng,juz left intan n aini jer yg blom msk stdy...aini nti msuk UiTM Arau hjg bln nie...intan pulak kat INTEC shah alam...ckp pasal study jgk...kebengangan yg terlampau dah nie...surat tawaran PILN xsampai2 lg kat umah...agaknyer surat tu sesat kot xtau jalan nk ke rumah lisa...sabar lah menunggu abang posmen tu wahai cik lisa oi...surat oh surat...juz tinggal bebudak yg dpt tawaran ke KMS jer yg blom dpt surat...apasal yer??

erm...alone...on9 pon mcm dah xder sape sgt yg on9...text msg?handphone?boyfriend?pon xder...alahai...

ari2 rutin kt rumah lepas bgun tido...smbhyg suboh..then kalau TERtido blek kene marah..
hua3...g la basuh baju (gune washing machine jer pon..hihi)..lalalala....sidai baju....lalalalala baca paper then dah cangak taktau nk buat ape...huhu....tengahari masak(kdg2 jd assistant,kdg2 lisa masak sendiri..hehe!!)...ptg smpailah ke mlm...ON9 jerrr....

on9 jelah hari2...huhu...empty?mestilah...xder kawan.bosannnnn....kdng2 boring sgt....mkn coklat...huhu lisa lurve chocolate ssooooo mucchhh!!!yummy...

3 comments:

  1. woi,mkn chocolate byk2 xbek oo..byk calories..hahahaa...

    xpe doh lisa,skunk sure boring dok umah sbb lama sgt,nnti msuk u,sre rsa nk dok umah je..=)
    aku takut kna homesck blek ni

    ReplyDelete
  2. haha..
    sebab pe??
    too much staying at home ker??

    ReplyDelete
  3. coklat?
    best woooww..
    nk mkn pun sayyggg.

    ReplyDelete

 
Images by Freepik